FC Barcelona Szponzoráció

Inspiráció az egész világnak. Egyenesen Barcelonából.

 A közös alkotóelemek - mint a teljesítmény, kreativitás és egyedi stílus - kötik még szorosabbá a kapcsolatot a barcelonai brandek a CUPRA és az FC Barcelona között.

 

„A CUPRA az FC Barcelona partnere lesz a következő 5 évben”

 A CUPRA elkötelezetten támogatja a sportot és az innovációt, és ez most nem az aszfalton, hanem a futballpályákon lesz megfigyelhető, hiszen a CUPRA szülővárosának legendás csapatával, az FC Barcelonával 5 éves partnerszerződést kötött, mint Hivatalos Autó- és Mobilitási Szponzor.

 

Barcelona a CUPRA és az FC Barcelona otthona. Mindkettő tükrözi a dinamikus szellemiséget és elkötelezettek a fiatal tehetségek támogatása iránt.

 

 "Ez az innovatív együttműködés a világ egyik, ha nem a legjobb futball klubjával azt mutatja meg, hogy a CUPRA brand elkötelezett és a csúcsra akar törni. Továbbá ez a kapcsolat a CUPRA globalizációs terveit is nagyban elősegíti majd a megvalósulásban." mondta Luca de Meo, a SEAT elnöke és a CUPRA divízió vezetője.

 

Egy CUPRA VIP Box kap majd helyet a Camp Nou stadionban az FC Barcelona hazai meccsein, illetve egy márkának dedikált szurkolói zóna is lesz a stadion közelében, ahol a fanok még jobban megismerhetik a márkát. Az FC Barcelona létesítményei - mint például edzőközpontja - a CUPRA márka mobilitási projektjeinek tesztpályájaként is működnek majd a jövőben.