Leon Competicion

Leon e-Racer

Modellek

új
CUPRA
Tavascan
CUPRA
Ateca
új
CUPRA
Új Formentor
új
CUPRA
Új Leon
új
CUPRA
Új Leon Kombi
új
CUPRA
Born
CUPRA Racing
Leon Competicion
CUPRA Racing
Leon e-Racer

Impressum

Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft.
1139 Budapest Fáy u. 27.
Tel.: 4515-100
Fax: 3501-500
Telefon +43 (0)662 4681-0
E-mail: eszrevetel(kwfat)porsche(kwfdot)hu

 

Minden jog fenntartva.

A szövegek, képek, grafikák, zene, animációk és videofilmek szerzői jog védelme alá esnek. Az oldal tartalmának másolása, kereskedelmi célú felhasználása, megváltoztatása tilos. A folyamatos termékfejlesztés következetes alkalmazásából eredően a CUPRA fenntartja a jogot a műszaki tulajdonságok, színek, felszereltségek előzetes értesítés nélküli módosítására.

Az oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, az árak megváltoztatásának jogát a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. fenntartja.

Oldalunkon más oldalakhoz kapcsolódó linkeket helyeztünk el. Néhány linkre nincs közvetlen befolyásunk, ezért ezúton nyomatékosan kijelentjük, hogy a linkek mögött álló oldalak tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
C 2001 Porsche Hungaria Kft.

 

A CUPRA azonosítása

A spanyol CUPRA vállalat az A2-es autópálya 585. kilométerénél, Martorellben található ( E-08760) Barcelona tartományban, Spanyolországban.

A szövegek, képek, hangok, animációk, videók és a weboldalon található egyéb tartalmak a CUPRA vállalat vagy olyan harmadik fél tulajdonát képezik, amelyek licensz tulajdonosok, vagy a CUPRA vállalattal szerződésben állnak. Minden, a weboldalon található CUPRA modell logója, neve és formaterve a CUPRA által bejegyzett védjegy. A weboldalon található tartalom részleges vagy teljes átvétele, másolása és bármilyen jellegű felhasználása kizárólag a SEAT írásos engedélyével lehetséges, kivéve ha ennek ellenkezőjét feltüntették, valamint ha a tartalom saját felhasználásra kerül úgy, hogy az nem sérti a CUPRA, törvényben rögzített jogait.

A weboldalon feltüntetett információk és adatok olyan változatokra és modellekre is vonatkozhatnak, amelyeket nem forgalmaznak, mert azok prototípusok, teszt példányok, egyedi változatok, vagy régi modellek.

A technikai adatok, a fotók, és minden egyéb, modellhez kapcsolódó információ - külön figyelmeztetés nélkül - eltérhet a valóságtól, a CUPRA folyamatos fejlesztési stratégiája miatt.

Website produced by

Internet-Agentur Salzburg Logo
Vivid Planet Software GmbH
Internet-Agentur Salzburg
Hopfgartenstraße 10
A-5302 Henndorf a. Wallersee

http://www.vivid-planet.com