Leon Competicion

Leon e-Racer

Modellek

új
CUPRA
Tavascan
CUPRA
Ateca
új
CUPRA
Új Formentor
új
CUPRA
Új Leon
új
CUPRA
Új Leon Kombi
új
CUPRA
Born
CUPRA Racing
Leon Competicion
CUPRA Racing
Leon e-Racer
A tökéletes elektromos autó taxisok részére

 

Most még kedvezőbb áron, és akár 4 millió forint állami támogatással

Az üzleti élet a lehetőségek felismeréséről szól. A környezet tiszteletben tartása és egy csendes, különleges vezetési élményt ígérő céges autó is egy lehetőség! A CUPRA első, tisztán elektromos autója, a Born is ilyen, ráadásul most még inkább kifizetődő és vissza nem térő választás lehet taxisok számára is. Tökéletes választás, ha nem csak a zöld lábnyomot és a gazdaságosságot tartja szem előtt, de szeretné munkáját kényelmesen, minőségi alapanyagok felhasználásával készített belső térben tölteni. Egy taxis számára ugyanis az autója nem csak a mobilitását biztosítja, hanem a munkaeszköze, mondhatni a második otthona, így elengedhetetlen a komfortérzet.

Melyek a főbb érvek a CUPRA Born mellett?

 

 • Bruttó 62 vagy 82 kWh-s akkumulátor-teljesítmény, amely akár 420-540 km elektromos hatótávot is biztosít használójának, ráadásul így a 4 millió forint állami támogatás is igénybe vehető új autó vásárlásához.

 • Most még kedvezőbb, fix forintos árat vállalunk a megrendelt gépkocsikra.

 • Megspórolhatóak a járulékos költségek, mint például a regisztrációs és a teljesítményadó, vagy az átírási illeték. Budapesten és több vidéki nagyvárosban ingyenes a parkolás.

 • A nagyobb akkumulátor-teljesítményű modell 5 személyes kivitelben is rendelhető.

 • Akár 40 perc alatt 100%-ra tölthető - töltési megoldásokban a MOON több lehetőséget is kínál.

 • Az egyedi, attraktív megjelenéshez gazdag alapfelszereltség párosul.

 • A belső tér nem csak kifinomult, minőségi anyagokkal készült, de tágas is. Hátul is kényelmesen elférnek a magas utasok, köszönhetően a nagy lábtérnek.

 • A csomagtér befogadóképessége akár 385 liter, így egy reptéri fuvart is nyugodt szívvel elvállalhat, még 4 utassal is, hiszen 4 cabin bag könnyen elfér benne.

 • A vezetési élmény dinamikus menetteljesítménnyel és jó vezethetőséggel párosul, amit a dinamikus futóművezérlés is tovább fokoz. A Born úttartása kifejezetten jól viselkedik kanyarokban.

 • A komfort- és biztonságérzetet tovább növeli a kormányváltó és az extraként rendelhető head-up display, valamint a könnyen kezelhető infotainment rendszer.

 • 8 év/160.000 km futásteljesítményig garanciát vállalunk az akkumulátorra.

 • Folyamatosan bővülő, kiépített és megbízható országos szervizhálózatunk áll rendelkezésére bármilyen technikai probléma, kérdés esetén.

 • Alkatrészigényét szervizhálózatunkon keresztül, hazai központi raktárbázisunkból szolgáljuk ki, hogy minél kevesebb időre essen ki a munkából.

A CUPRA Born ideális társa lesz munkája során!

Állítsa össze saját preferenciái alapján új autóját!

További részletekért, szakmai segítségért forduljon bizalommal értékesítőinkhez a márkakereskedésekben!

* Az ajánlat 2025. március 31-ig, vagy a készlet erejéig érvényes. A CUPRA Magyarország fenntartja a jogot az ajánlat meghosszabbítására. A CUPRA Born csoporton belüli legmagasabb fogyasztása 18 kwh/100 km, CO2-kibocsátása 0 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. A képen szereplő modell illusztráció, és felár ellenében kapható extra felszereltségeket tartalmaz. További részletekről érdeklődjön a CUPRA márkakereskedésekben!