Leon Competicion

Leon e-Racer

Szerviz és tartozék

Műszaki információk

Szakirodalom

A javítási szakirodalomban megtalálhatóak a gépjárművön elvégzendő munkák lépései és itt vannak dokumentálva az áramköri rajzokon szereplő elektromos csatlakozások és összeköttetések. A javítási munkák elvégzéséhez szükséges célszerszámok és műhelyberendezések is itt kerülnek meghatározásra.

A javítási szakirodalmat a SEAT S.A. nyújtja az erWin (elektronikus javítási és műhelyinformációk) internetes portálon keresztül. Itt kényelmesen és kedvező áron megszerezheti az egyes járművekhez szükséges leírásokat.

A lebonyolításra és az elszámolásra közvetlenül az SEAT S.A.-val kerül sor.

Itt érheti el az erWin oldalt

További kérdések esetén az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésére: umb(kwfat)porschehungaria(kwfdot)hu

 

Célszerszámok és műhelyberendezések

A javítási szakirodalomban az egyes munkafázisok elvégzéséhez szükséges célszerszámok és műhelyberendezések azonosító számokkal vannak jelölve.
Az egyes célszerszámok részletes leírása (azonosító szám alapján) megtalálható az erWin oldalon, a "Műhelyfelszerelés" részben.

Célszerszámokat rendelhet, illetve kötelezettségmentesen kérhet ár információkat a Porsche Hungaria Kft.-től.

Itt érheti el az erWin "Műhelyfelszerelés" oldalt

Megrendelő / ár információ kérő nyomtatvány

További kérdések esetén az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésére: szerviz-tamogatas(kwfat)porschehungaria(kwfdot)hu

 

Műszaki képzések

Az ügyfeleknek szóló tanácsadás, valamint a SEAT járművek professzionális javítása és karbantartása folyamatos képzést és továbbképzést igényel a munkavállalók számára. A Porsche Hungaria Kft. rendszeresen tart műszaki képzéseket.

Tájékoztatjuk, hogy az oktatásokat azonos feltételekkel tudjuk hozzáférhetővé tenni, mint a hivatalos márkaszerviz-hálózatnak. A felépítő- és szakértői képzések elvégzésének feltétele az alaptanfolyamok előzetes teljesítése, vagy az azzal azonos tudás bizonyítása egy sikeres személyes vizsgával.

A képzési programot ingyenesen megrendelheti e-mailben a muszakioktatas(kwfat)porschehungaria(kwfdot)hu címen. A képzési programban megtalálhatóak az egyes műszaki képzések költségei és információkat kaphat a jelentkezési lehetőségekről.

 

Online szolgáltatások

A GeKo és az SVM segítségével online kapcsolaton keresztül a saját VAS diagnosztikai eszközével hozzáférhet a SEAT S.A. központi szerverén az Offboard Diagnostic Information System hibakereső szoftverhez, amivel jelentősen növelheti saját diagnosztikai eszközeinek teljesítőképességét.

Mi a GeKo?

A GeKo (Geheimnis und Komponentenschutz = titok- és komponensvédelem) olyan funkció, amely az Offboard Diagnostic Information System hibakereső szoftver online csatlakoztatásával a felhasználók rendelkezésére áll, és amelynek segítségével betaníthatók a jármű indításgátlójának komponensei (például a kombinált elem, a motorvezérlő) a kulcsok és a komponensvédelem (például klímaberendezés, navigációs rendszer stb.).

Mi az SVM?

Az SVM (Software Versionsmanagement = szoftververzió-kezelés) az Offboard Diagnostic Information System diagnózisszoftver online csatlakoztatásával elérhető további funkció. Ez teszi lehetővé a vezérlőkészülékek biztonságos programozási folyamatát és a vezérlőkészülékek helyes beépítését. A funkció ezenkívül a vezérlőkészülékek kódolását is támogatja.

Hogyan használhatja a GeKo/SVM funkcióit?

Telepítenie kell az Offboard Diagnostic Information System diagnosztikai szoftvert. További információkat talál az erWin-termék-súgóban.
Az online csatlakozáshoz bizonyos számítástechnikai előfeltételeket teljesíteni kell, továbbá szükséges lesz egy saját felhasználó azonosító. További információkat talál az erWin info-túrában.

További kérdések esetén az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésére: umb(kwfat)porschehungaria(kwfdot)hu

 

Javítási tanácsadás

Technikai információk, illetve javítással kapcsolatos technikai segítség nyújtása díjköteles szolgáltatás.

Megértését kérjük, ha feltételezzük, hogy Ön - a szükséges irodalmon túl - rendelkezik megfelelően képzett szerelőgárdával, célszerszámokkal, műhelyberendezésekkel és mérőeszközökkel.

Annak érdekében, hogy szakmai támogatást tudjunk nyújtani, részletes információra van szükségünk a járműről és a jelenlegi problémáról, vagy az ügyfél panaszáról.

Kérjük, a lehető legpontosabban és olvashatóan töltse ki a "Műszaki segítségnyújtás" űrlapot, és küldje el a szerviz-tamogatas(kwfat)porschehungaria(kwfdot)hu e-mail címre. A szolgáltatás ára kérdőívenként 2.500 Ft + áfa.

Űrlap letöltése

 

Szerviz szerződés

Pályázati igényét kérjük küldje el az alábbi címre:

Porsche Hungaria Kft.
Projektmenedzser és auditkoordinátor
1139 Budapest
Fáy u. 27.

gvo(kwfat)porschehungaria(kwfdot)hu

Itt megtalálhatja az Önhöz közeli CUPRA márkaszervizeket

Szüksége van szervizidőpontra, kérdése van?

Töltse ki az alábbi regisztrációs adatlapot és márkakereskedőnk hamarosan felkeresi Önt.