Leon Competicion

Leon e-Racer

15.06.2022

Az FC Barcelona sztárjátékosai egy perc tiszta adrenalinnal

Az FC Barcelona játékosai, Marc ter Stegen, Alexia Putellas, Ansu Fati és Ana-Maria Crnogorčević egyedülálló élményt kaptak a CUPRA UrbanRebel fedélzetén.

Az FC Barcelona sztárjátékosai egy perc tiszta adrenalinnal

Idegesség, izgalom, eufória... Ezeket az érzelmeket váltja ki a hirtelen adrenalinlöket, ami az FC Barcelona sztárjátékosai, Marc ter Stegen, Alexia Putellas, Ansu Fati és Ana-Maria Crnogorčević számára egyáltalán nem idegen, ugyanis labdarúgóként minden mérkőzésen átélik ezt. A CUPRA nagykövetei a legextrémebb módon találkoztak ezzel az élménnyel a teljesen elektromos, 100%-ban adrenalin által "hajtott" CUPRA UrbanRebel fedélzetén, a Montmeló versenypályán.

Maximális teljesítmény ellenőrzés alatt.   Keresi az izgalmat az az ember, aki beszáll egy 320 kW maximális teljesítményű autóba. És ez még extrémebb, ha az ember mellett a CUPRA pilótája, Jordi Gené ül a volánnál. "A Montmeló egy zárt pálya, és csak annyit kell tenniük, hogy hátradőlnek, jól megkapaszkodnak és élvezik az élményt." Az az egy kör teljes sebességgel az aszfalt- és földes pályán, megdobogtatta Alexia Putellas, az FC Barcelona játékosának szívét . "Szuper izgalmas volt. Teljesen megbíztam Jordiban, de a kanyarokban az embernek még így is a gyomrában van a szorongató érzés, és az idegesség teljesen felpörget... hihetetlen volt.". Klubtársa, Marc ter Stegen számára is egyedülálló élmény volt: "Ez valami teljesen más. Azt látni, ahogy villámgyorsan tekeri a kormányt teljes sebességnél, az merőben más volt az eddigieknél".

Start Video

100% elektromos adrenalin. A CUPRA UrbanRebel az elektromos városi autó legradikálisabb értelmezése a márka részéről. Két villanymotorjának köszönhetően mindössze 3,2 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/órás sebességre. Ez olyan elképesztő élmény volt, hogy néhányan, mint például az FC Barcelona játékosa, Ansu Fati, még egyszer ki akarta próbálni. Menjünk még egy kört! - mondta a csatár, majd a második kör végén hozzátette: "Nem gondoltam, hogy tetszeni fog, de az igazság az, hogy nagyon élveztem, annyira, hogy még tízszer megismételném".

Érzelmek minden vonatkozásban. Mindannyian egyetértettek abban, hogy valamilyen módon hasonló adrenalin-löketeket éltek át a saját sportágukban is: "Egy mérkőzésen, a büntetőpárbajban szinte ugyanez az érzés fog el, amikor felkészülsz a büntetőrúgásra, és egyedül vagy a kapu előtt. Imádom ezt az érzést" - mondja Ana-Maria Crnogorčević, az FC Barcelona játékosa, akárcsak csapattársa, Alexia Putellas. "Ilyenkor az adrenalin szinted az egekbe szökik" - mondja.

Ugyanaz a vakmerő szellem. Ha a CUPRA UrbanRebel a márka legradikálisabb, minden hagyományos elképzeléssel szembeszálló értelmezésének tekinthető, akkor a CUPRA által támogatott sportolók ugyanezt képviselik a saját sportágukban, ugyanazt a lázadó szellemet vallják  "Végül is az ember megpróbál kemény és megingathatatlan lenni, és szerintem ez az autó is ilyen, ahogyan reagál, ahogyan olyan magabiztos. Mi pedig gyorsak akarunk lenni, sikeresek akarunk lenni, ki akarunk tűnni, és ez az autó szakít a megszokottal, a konformitással." - zárta le Ter Stegen.

Nem az FC Barcelona sztárjai voltak az egyetlenek, akik élvezhették ezt a teljes gázzal járó élményt a Montmeló pályán, mert a CUPRA Padel csapata  és Saúl Craviotto olimpikon kajakozó is részt vett a CUPRA Content Tribe Day nevű eseményen.