Leon Competicion

Leon e-Racer

L.G.R és CUPRA

Napszemüvegek a vezetéshez

Mi a koncepció az L. G. R. termékei mögött?

A felfedezés és a kaland iránti vágy az inspiráció forrása az L. G. R. napszemüvegeihez. Az olasz riviéra színei. Egy olvasással töltött délután a Muthaiga Country Club-ban, Nairobiban. Egy akácfa alatt ülni és az idő múlását figyelni. Mindezen víziók megjelennek a designban.

 

Szerinted mi a luxus fogalma?

Mióta 2008-ban elkezdtünk ezzel foglalkozni, a cégünk 15 főre és 3 gyártóhelységre nőtt Olaszországban, de továbbra is minden szemüvegünket kézzel készítjük el. Az odaadó kétkezi munka által megalkotott darabok testesítik meg igazán a luxust.

 

Kik viselik az L. G. R. szemüvegeit?

Nemzetközi sikerre tettünk szert, és olyan hírességeket sikerült meghódítanunk, mint Tom Cruise, Marion Cotillard, Gigi Hadid, Giorgio Armani és még sokan mások.

 

Afrika inspirálta és Olaszországban készül. Hogyan áll neki ez a kettős személyiség?

Egy igazi családi történet áll mögötte, így hitelesen áll neki ez a kettősség. Afrikai örökség, olasz megmunkálás. Úgy gondolom, ez a márkáról és a termékeinkről is sok mindent elmond.

 

Mesélj kérlek az alkotói folyamatokról.

Az egész a szakembereknél kezdődik, akik képesek magas-minőségű anyagok megmunkálására, és egyedi, szofisztikált eredményt kihozni belőle. Minden anyag ugyanazon a folyamaton megy át, mégis minden L.G.R. modell egyedülálló, például a kézzel polírozott elemek teszik azzá.

 

A könnyedség a versenyautók ismérve. Hogyan viszonyulnak a szemüvegek ehhez?

Ez a Lawrence Flap modell lényege tulajdonképpen. A CUPRA számára készítettük, és a könnyedség hatását akartuk kelteni vele, ami úgy gondolom sikerült is.

Mi inspirálta a Lawrence Flap modell designját?

A CUPRA színei és sportos világa ihlette meg a darabot, és az alap értékeit is igyekeztünk megjeleníteni, ami nem más, mint az egyediség, szofisztikált hatás és a magas teljesítmény.

 

Milyen anyagok kerültek felhasználásra a Lawrence Flap modell elkészítésekor?

Keményen dolgoztunk, hogy összeállítsuk a színek és az anyagok egyedi kombinációját, mint például a rozsdamentes acél, a bőr és az edzett üveg.

 

Mi a kedvenc részleted a Lawrence Flap modelleken?

Az exkluzív, rézszínű szárak és az oldalsó bőr szárnyak.

 

Mi teszi a Lawrence Flap szemüvegeket igazán CUPRA kompatibilissé?

A lencsék piros-sárga variációkban, fotokromatikus lencsével készülnek, biztosítva a zavartalan látást és az UV védelmet. Ezek a legmegfelelőbb darabok a vezetéshez.