Leon Competicion

Leon e-Racer

TRAKATAN és CUPRA

Design, ami nem a trendeket követi

Mi a koncepció a minőségi bőr táskák mögött? Mi a márka filozófiája?

Mi jobban szeretjük a használt táskákat, mint az újakat. Nem vagyunk a "szaggatott" hatás hívei sem. Mikor valamit viselsz elmondasz egy történetet arról, hogy merre jártál már életed során. A bőr táskákhoz az utolsó simításokat az idő adja. Mi ezért hiszünk a hosszan tartó minőségben. 

 

A CUPRA hisz abban, hogy a kifinomultság együtt jár a minőséggel. Egyet értesz ezzel?

A luxus minőséget jelent. A minőség pedig időt. Idő a kutatásra, hogy megtaláld a legjobb anyagokat, a tervezésre, a kivitelezésre, tesztelésre és a részletek végsőkig tökéletesítésére. Mikor tiszteled az időt a végeredmény egy minőségi és kifinomult termék. Megennél egy tortát, amit tudod, hogy csak 10 percig sütöttek az előírt 20 perc helyett? Az idő a kézművesség alappillére. 

 
A CUPRA úgy gondolja a kifinomultság és a kézművesség párban járnak. Hogy működik ez a kombináció nálatok?

A termékeink kifinomultak, mivel a gyártás Olaszországban történik a kis torinói műhelyünkben. A legjobb anyagokkal dolgozunk és a legnagyobb figyelmet fordítjuk minden részletre, beleértve a csomagolást is. Ezek a dolgok elengedhetetlenek ahhoz, hogy kifinomult és minőségi termék készüljön. Egyetértünk abban, hogy a kifinomultság és a kézművesség párban járnak.

 

Milyen anyagokat használtok a bőr táskák készítéséhez? Miket használtatok a CUPRA kapszula kollekció elkészítéséhez?

A bőr termékekben specializálódtunk. A CUPRA kollekcióhoz a márkát meghatározó réz bőrt választottuk. Használtunk egy technikai megoldást is, hogy a kollekció legnagyobb táskáját a lehető legkönnyebbé tegyük. 

"Hagyja, hogy az idő megtervezze a táskáját."

Milyen részletet emelnél ki a CUPRA kapszula kollekció bőrtáskái közül?

A bőrt mindenképpen. A TRAKATAN műhelyben különböző technikákat használunk a növényi cserzésű laminált rézbőr megmunkálásához, mint például a dörzsölés és lyukasztás. Nem a megszokott és unalmas dizájnra törekszünk, addig dolgozunk az anyaggal, míg egy különleges és egyedi terméket kapunk. A CUPRA kollekcióhoz pedig kézzel gravíroztuk a vonalakat a bőrbe, ezzel alkottunk meg az logót. 

 

Ha tippelned kéne, mit gondolsz mi az a három dolog, amit egy tipikus CUPRA vásárló hord a táskájában?

A TRAKATAN termékek legjobb barátokká válnak egy életre, az ügyfeleink az életüket hordják a táskákban. Minden élet más, csak úgy, mint minden ember is más, épp ezért a táskák igazodnak a tulajdonosukhoz. Minden az egyediségről szól. A vásárlóink mind különbözőek és egyediek, ezért nehéz lenne három dolgot mondani, amit egy tipikus CUPRA vásárló magával hordana.

 
Szerinted milyen üzenetet közvetítenek a táskák, mikor hordják őket?

Egyediséget, eleganciát és minőséget tükröznek. A minőségi bőr táskáink egyediek, nem trendeket követnek, hanem saját stílust hordoznak. A kifinomultság a részletekben rejlik. Idővel, ahogy használódik a táska úgy válik láthatóvá a minőség. Mi úgy tervezzük a táskáinkat, hogy egy életre kitartsanak, hogy egy örök barátra leljenek tulajaik. 

 

Mit gondolsz, hogy tükrözik a termékek és a márka a CUPRA szellemiséget?

TRAKATAN az a divatvilágnak, mint a CUPRA az autóiparnak. Két folyamatosan fejlődő, kortárs vállalat, melyek minőségi termékeket készítenek, hogy kiszolgálják az ügyfeleiket, akik értékelik az egyediséget és minőséget, a márkától függetlenül. Olyan személyek, akik nem foglalkoznak a trendekkel és a saját úton járnak. A TRAKATAN és a CUPRA ugyanazokat az értékeket tartják fontosnak: egyediség, kifinomultság és minőség.