Leon Competicion

Leon e-Racer

24.04.2023

Elkészült a CUPRA-életérzés magyar zenei toplistája

A CUPRA DNS-ének fő alkotóelemei az egyediség, dinamizmus és szenvedély. Ezt a spanyol életérzést mostantól a nemzetközi színtéren is elismert DJ páros, a StadiumX képviseli Magyarországon a CUPRA márkanagyköveteként. A duó tagjai ennek apropóján összeállítottak egy olyan zenei listát, amely mindenkit felpörget - és nem csak vezetés közben.

A progressive house formáció két tagja, Nagy Dávid és Milichovszki Zsolt - művésznevükön Dave Martin és Sullivan - a továbbiakban egy-egy CUPRA Formentorral járják az utakat. Életmódjuknak és újszerű, egyedi stílusuknak megfelelően a mindennapi közlekedésükhöz is egy igazán különleges és dinamikus társat választottak. A páros tagjai az egész világot meghódították, csakúgy, mint a CUPRA márka: több kontinensen, számos nagyvárosban és rengeteg fesztiválon léptek már fel, olyan nemzetközileg ismert és elismert producerekkel és énekesekkel alkottak közösen, mint David Guetta, Nicky Romero, Bob Sinclair vagy Sam Martin.

Start Video

A CUPRA-életérzés által inspirált, "Formentor Fever" névre keresztelt playlistre a duó tagjai olyan elektronikus zenei előadók dalait válogatták össze, akik dinamizmusban és exhibicionizmusban a legközelebb állnak a barcelonai márka stílusához.

"A CUPRA tudatosan törekszik arra, hogy szakítson a hagyományossal, hogy újszerű, exkluzív legyen, erős és valódi érzelmeket váltson ki. A StadiumX progresszív zenei lendületével pont olyan inspiráló a színpadon és a rádióban, amilyen úttörő a CUPRA a tervezőasztalon és az utakon" - mondta Rozgonyi Ádám, a SEAT|CUPRA márkaigazgatója. "Köszöntjük a StadiumX-et a CUPRA Tribe-ban, ami valóban egy tartalmas és egyedi együttműködés kezdete."

A Formentorok már megmutatták a DJ-knek, hogyan értelmezik újra az autózást, mit jelent egy CUPRA volánja mögött ülni. Most a StadiumX-en a sor, hogy megmutassa, milyen az, amikor egy dinamikus márka ilyen lendületes alkotókkal párosul.

Csatlakozz Te is a CUPRA Tribe-hoz és vedd fel a ritmust az első, április 29-ei StadiumX  Powered by CUPRA afterpartyn a Budapest Parkban, a Parov Stelar koncert után, 22:00-tól!

Addig is hangolódj a dinamizmusra a Formentor Fever ütemeivel!