Leon Competicion

Leon e-Racer

Modellek

új
CUPRA
Tavascan
CUPRA
Ateca
új
CUPRA
Új Formentor
új
CUPRA
Új Leon
új
CUPRA
Új Leon Kombi
új
CUPRA
Born
CUPRA Racing
Leon Competicion
CUPRA Racing
Leon e-Racer

A győztes DNS.

A CUPRA nemrég a Ducati csapat szponzora lett a MotoGP sorozatban, két a versenyzés világában elismert névvel gazdagítva így a csapatunkat. A spanyol Jorge Lorenzo, aki az 5. legtöbb győzelemmel büszkélkedhet a MotoGP történetében és az olasz Andrea Dovizioso, aki szűk 5 hónap leforgása alatt 6 versenyt tudott megnyerni 2017-ben. És ha csodálkozna azon, vajon mi a közös az autó- és motorversenyzésben itt a válasz : a versenypálya iránti szenvedély köt minket össze.

Azért, hogy a két Ducati pilótát illő módon köszöntsük, először bemutattuk az egyedülálló és személyre szabott sisakjaikat, melyeken az elért eredményeik és a saját személyes történetük szerepel. Aztán meghívtuk őket, hogy elsőként teszteljék a CUPRA verseny autóit. A CUPRA TCR a DSG sebességváltóval, valamint a legjobb teljesítménnyel és 350 lóerővel állt rendelkezésükre. Hol is? A Castelloli pályán, ami elsősorban motorversenyekre lett kialakítva, de nem kisebb élmény négykerekűvel sem az aszfalton körözni a versenyzőknek.

És ez még nem minden. A CUPRA TCR legjobb pilótáiból 2 csatlakozott hozzájuk, hogy átadhassák tudásukat. Pepe Oriola, a legfiatalabb versenyző, aki valaha rajthoz állt a Túraautó Világbajnokságon, és Jordi Gene, aki 2005 és 2010 között volt a széria versenyzője. Ki találja ki ért célba legelőször?

Végül, újragondtoluk a versenyzést együtt. Amiért mi együtt akarunk működni. Egy csapatként. Egy családként. A versenyzés kötelékében. Egyesülve, hogy a motorsportok status qoujának megváltoztatásában élen járjunk. Micsoda fejezet lesz ez a mi történetünkben!

Start Video

 

Tudni akarja mi jön még ezután?

Kövessen minket a @CUPRA_Official Instagram oldalon, hogy együtt mehessünk tovább ezen az úton.