Leon Competicion

Leon e-Racer

Ugyanazon a pályán.

Külön utakon

A CUPRA a Ducati csapat hivatalos szpozorává vált a MotoGP Világbajnokságban. Azért lett a Ducati támogatója, mert azonos értékeket képviselünk. Hogy ez érthető legyen, menjünk vissza az időben. 2002: a Ducati úgy dönt részt vesz a MotoGP küzdelmeiben és 4 éven belül sikerült a csúcsra érnie, a japán csapatok előtt, akik addig nagy fölénnyel uralták a mezőnyt. Hogyan csinálták? Kitalálták újra a Ducatit. Ez az, amit mi is tervezünk magunkkal kapcsolatban, a nagyteljesítményű autók világában.

A versenypályákon született, de az utcákra készült, a Ducati azoknak van, akik nem félnek 3 másodperc alatt gyorsulni 0-ról 100-ra. Azonban ez jóval több ennél. Egy Ducati pilótája tudja, hogy a motorja olyan jellemmel rendelkezik, ami nem mindenkihez illik. És a CUPRA is pont eről szól.

 

Van még ennél több is. Jorge Lorenzo, a háromszoros spanyol bajnok, és a 2017-es év második helyezettje, az olasz Andrea Doviziso mindketten a Ducati csapat tagjai. Az együttműködés által ők mostantól a CUPRA sport képviselői is. Nem csak annyi, hogy a CUPRA lógó megjelenik a motorjaikon, de a pályán kívül is részt vesznek majd a brand építésében.

 

Egy erős együttműködést kovácsolva, a CUPRA továbbra is azon dolgozik, hogy összehozza a versenyzés szerelmeseit.

 

Tudjon meg többet

Kövessen minket Instagram-on @CUPRA_Official.